Keuruun Saha ja Erä aloitti toimintansa Keuruun keskustassa vuonna 1979. Usean muuton kautta päädyimme omiin tiloihin nykyiselle paikalle Mäntymäentielle v. 1991. Kolmen laajennuksen jälkeen käytössämme on n. 850 m2 myymälätilaa ja 150 m2 korjaamo. Kuulumme valtakunnalliseen IKH työkalu- ja varaosamyymäläketjuun sekä Husqvarna Metsä- ja Puutarha-ketjuun. Tuotevalikoimamme sisältää yli 14 000 nimikettä.

Aivan ensimmäiset tilat olivat todella ahtaat. Lisäksi vuokrasopimukseen kuului, että liikehuoneiston omistajalla myynnissä oleva henkilöauto piti olla esillä myymälässä.

– Teimmekin aluksi kauppaa Ladan ympärillä. Onneksi sekin tuli myytyä, niin saimme lisää tilaa moottorisahoille ja polkupyörille, yrityksen perustaja Leo Houhala kertoo hymyillen.

Moottorisahojen menekki oli Sahassa ja Erässä todella suurta. Tuohon aikaan Keurusseudulla toimi noin 500 ammattimetsuria, jotka hoitivat puiden kaadot isoiltakin metsäpalstoilta. Kun ensimmäiset monitoimikoneet tulivat, ennustettiin että tulevaisuudessa yli 90% puiden korjuusta hoidetaan konevoimin. -Kyllähän me tuolle visiolle silloin vedet silmissä naureskeltiin, mutta tänään tiedämme kaikki että niin todellakin tapahtui, Leo muistelee alkuaikoja.

Kokemus syntyy tekemällä

Neljän vuosikymmenen aikana meillä on ollut ilo palvella tuhansia asiakkaita ja tänään kauppiaana toimii Timo Houhala.

– Usein asiakas tulee meille ongelman kanssa. Kokemuksemme ja hyvien yhteistyökumppaneidemme avulla löydämme usein paremman ratkaisun kuin hän oli osannut ajatellakaan, Timo painottaa.

– Hyvä palvelu, oikeat tuotteet sekä niiden huoltopalvelut ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Hyvä laatu ei mene koskaan pois muodista.